Landsdækkende service​ ✓

Uforpligtende tilbud ✓

Salg & service ✓

​Bæltelift til al slags terræn såsom skov og mark

Har I brug for en bæltelift, der kan køre i al slags terræn? Hos Jysk Lift Service ApS tilbyder vi salg og service af lifte til alle formål. Vi kan blandt andet tilbyde en bæltelift fra Niftylift Ltd. Vi tilbyder også leje af lift. Vi har kunder i blandt andet Rødekro, Aarhus, Horsens og Skanderborg, samt resten af hele landet.

Træfældning og topkapning med bæltelift

Niftylift Ltd. har produceret lifte siden 1985, og de bliver forhandlet i hele verden. I kan for eksempel vælge en skovlift eller en bæltelift, som kan køre i skove, på marker og alt andet terræn. Den er velegnet til blandt andet træfældning og topkapning.​

Vi tilbyder også alle former for liftservice som for eksempel eftersyn, fejlfinding og reparation, og vi kommer gerne ud med en servicevogn.

​ Dermed undgår I, at I skal afsætte en hel arbejdsdag, når jeres bæltelift skal til service. Eller hvis den går i stykker eller på anden måde får problemer.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på en lift

Du er velkommen til at indhente mere information om, hvad vi kan tilbyde inden for liftservice og lifte, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en bæltelift. Vi servicerer også lifte, som er købt andre steder.

Du kan kontakte os på telefon 74 83 51 21 eller på mobil 20 49 92 91. Du kan også skrive til os på e-mail jls@jyskliftservice.dk.

Ring til os og hør mere

Du kan med fordel kontakte os i dag og høre mere om vores liftservice på:

Tlf.:

74 83 51 21

Mobil:

20 49 92 91

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt