Landsdækkende service​ ✓

Uforpligtende tilbud ✓

Salg & service ✓

Bomlift til mange forskellige formål

Vi er stolte over at give vores kunder mulighed for at købe en bomlift hos os, uanset om de er fra Rødekro, Aarhus, Horsens eller Skanderborg. Bomlifte har den klare fordel, at de kan give større terrænevne og alsidighed end almindelige lifte.

Vi forhandler MEC Aerial Work Platforms, da de har enhver lift, som vores kunder har brug for.

Vælg den rigtige bomlift

Når man skal vælge en bomlift, kan det være svært at vide, hvilken model man bør vælge. Noget af det første man skal overveje er, hvilke arbejdsforhold man har, da dette kan have en betydning for valget af den rigtige lift. Derudover skal man også vurdere arbejdshøjde og udlæg, samt hvor meget liften kan tilte på mærkerne i forhold til arbejdsforholdene.

Vi tilbyder service og reparation fra vores servicevogn

Hos Jysk Lift-Service forhandler vi kun lifte af høj kvalitet, som vi kan stå inde for. Vi tilbyder desuden reparation og service af din bomlift fra vores servicevogn, og det kan gøres meget hurtigt, så du ikke behøver at bruge hverken tid eller penge på at få den transporteret til et værksted.

Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bomlift. Vi kan kontaktes på telefon 74 83 51 21 / 20 49 92 91 eller via vores e-mail jls@jyskliftservice.dk.​

Ring til os og hør mere

Du kan med fordel kontakte os i dag og høre mere om vores liftservice på:

Tlf.:

74 83 51 21

Mobil:

20 49 92 91

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt