Landsdækkende service​ ✓

Uforpligtende tilbud ✓

Salg & service ✓

Mandskabslift til din virksomhed

Vi forhandler mandskabslifte til kunder i hele landet og har fortrinsvis service og reparationer i Syddanmark såsom Rødekro, Haderslev, Kolding, Horsens, Skanderborg, Aarhus og omegn. Mandskabslifte kan bruges i mange forskellige sammenhænge, men bruges især bruges ofte, hvis det ikke kan betale sig at opstille et stillads, og hvor det samtidig ikke er forsvarligt at bruge en stige.

En mandskabslift er et arbejdsredskab, der kan bruges til at løfte mandskab op i højderne. Den er ofte selvkørende og har et eller flere led. Derudover fungerer den godt som alternativ til en stige.

Vi tilbyder rådgivning vedrørende mandskabslift

Vi er altid interesserede i at yde vores kunder den bedste service, så de vælger den helt rigtige mandskabslift. Derfor tager vi os tid til at sætte os ind i kundernes behov og lytte til deres ønsker.

Der findes nemlig mange forskellige slags mandskabslifte, og derfor skal rådgivningen være grundig.​

​Der vil løbende være reparationer og vedligeholdelse på en mandskabslift, og her kan vi være behjælpelige, da vi kan komme ud til dig med vores mobile værksted.

Kontakt os og få hjælp til at finde den rigtige lift

Overvejer du at købe en ny mandskabslift, så kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at finde den, der passer bedst til dig og dit firma. 

Vi står klar til at snakke med dig på telefon 74 83 51 21 / 20 49 92 91, og du er også velkommen til at skrive til vores e-mail jls@jyskliftservice.dk.​​

Ring til os og hør mere

Du kan med fordel kontakte os i dag og høre mere om vores liftservice på:

Tlf.:

74 83 51 21

Mobil:

20 49 92 91

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt