Landsdækkende service​ ✓

Uforpligtende tilbud ✓

Salg & service ✓

Niftylift og hybridlift forhandles, serviceres og repareres

Overvejer I at anskaffe en Niftylift eller hybridlift? Hos Jysk Lift Service ApS har vi specialiseret os i alle former for liftservice. Vi tilbyder både salg og service af lifte, og vi tilbyder også leje af lift. Vi kan blandt andet tilbyde lifte fra Niftylift, herunder hybridlift. Vores kunder er fra hele landet, men også mere lokalt såsom i Rødekro, Horsens, Skanderborg og Aarhus.

Mange års erfaring med salg og eftersyn

Vi forhandler og servicerer mange forskellige former for lifte, bl.a. hybridlift, fra forskellige producenter såsom Niftylift Ltd. Vi har et stort udvalg af lifte til alle former for opgaver.

Niftylift Ltd. startede i Bedfordshire i England i 1985. Nifty 120 var deres første produkt, og den er stadig i produktion. Det er en simpel letvægtslift på 12 meter, som kan trækkes efter en bil. I dag har de en bred vifte af lifte, som forhandles i hele verden.​

Vi har mange års erfaring med salg, eftersyn og fejlfinding, samt anden liftservice. Vi kommer gerne ud med en servicevogn, når vi skal udføre service og reparation. Dermed skal I ikke bruge en hel arbejdsdag på at få ordnet liften, hvis den går i stykker, eller når den skal serviceres.

Få mere information om lifte og hybridlifte fra Niftylift

​Du er velkommen til at høre mere om service og salg af lifte fra Niftylift. Vi stiller gerne vores kompetencer til rådighed, hvis du ønsker råd og vejledning, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 74 83 51 21 eller mobil 20 49 92 91. Du kan endvidere skrive til e-mail jls@jyskliftservice.dk​​.​

Ring til os og hør mere

Du kan med fordel kontakte os i dag og høre mere om vores liftservice på:

Tlf.:

74 83 51 21

Mobil:

20 49 92 91

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt