Landsdækkende service​ ✓

Uforpligtende tilbud ✓

Salg & service ✓

Sakselift der klarer ethvert løft

​Hos Jysk Lift-Service forhandler vi blandt andet sakselifte til kunder i Rødekro, Horsens, Aarhus og Skanderborg. En sakselift kan bruges til mange forskellige ting, og det er især virksomheder og værksteder, der ofte gør brug af denne type lift.

Fordelene ved en sakselift

En af fordelene med en sakselift er, at den er rigtig god til at løfte forskellige ting, som for eksempel en bil. Den er desuden relativt kompakt i forhold til andre lifte, og så har den krydsende bærearme, der hæver arbejdsplatformen, som er monteret lodret på den pågældende lift.

Således bevæger liften sig i en dimension, mens resten klares ved at køre med undervognen.

Med en sakselift kan man nemt foretage reparationer under en bil, og når den ikke bruges, fylder den stort set ingenting. Derfor er en den helt ideel på værksteder med begrænset plads.

Desuden er den også anvendelig, hvis værkstedet til tider bruges til andre formål. Den er især også ideel på et lager eller i en butik.

En anden fordel ved en sakselift er, at der er meget lave vedligeholdelsesomkostninger forbundet med den, og så er den også relativt billig at anskaffe.

Køber du en lift hos os, kan vi desuden foretage reparationer på den fra en af vores mange servicevogne.

Kontakt os og hør nærmere

Overvejer du at investere i en sakselift, hører vi gerne fra dig. Vi kan kontaktes på telefon 74 83 51 21 eller mobil 20 49 92 91

Du kan også skrive til vores e-mail jls@jyskliftservice.dk​​

Ring til os og hør mere

Du kan med fordel kontakte os i dag og høre mere om vores liftservice på:

Tlf.:

74 83 51 21

Mobil:

20 49 92 91

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt