Landsdækkende service​ ✓

Uforpligtende tilbud ✓

Salg & service ✓

Skovlift til træfældning og skovarbejde​

Leder I efter en skovlift? Hos Jysk Lift Service ApS har vi specialiseret os i lifte til for eksempel træfældning og andet skovarbejde. Vi tilbyder både salg og liftservice. Du kan også vælge leje af lift. Vi tilbyder salg, men også service af din skovlift i hele landet. Vi har også mange lokale kunder, såsom i Rødekro, Horsens, Aarhus, Skanderborg og omegn.

Servicevognene servicerer jeres skovlift ude hos jer

Vi kan blandt andet tilbyde en skovlift eller en bæltelift fra Niftylift Ltd. De har produceret lifte siden 1985, og liftene forhandles i hele verden. De er velegnede til brug i forbindelse med træfældning samt andre opgaver i en skov eller lignende.​

Vi har også stor erfaring med alle former for liftservice som for eksempel eftersyn, fejlfinding og reparation af skovlifte. Vi kører gerne ud med en af vores servicevogne, så I ikke skal afsætte en hel arbejdsdag, hvis jeres skovlift går i stykker eller skal serviceres.

Kontakt os for at høre mere om vores lifte

Du er velkommen til at få mere at vide om vores lifte og liftservice. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på en skovlift. Desuden kan vi lave en aftale om service og reparation, hvis I allerede har købt en lift.

Du kan ringe på telefon 74 83 51 21 eller på mobil 20 49 92 91 for at få mere information. Eller du kan skrive til os på e-mail jls@jyskliftservice.dk.

​​

Ring til os og hør mere

Du kan med fordel kontakte os i dag og høre mere om vores liftservice på:

Tlf.:

74 83 51 21

Mobil:

20 49 92 91

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt