Landsdækkende service​ ✓

Uforpligtende tilbud ✓

Salg & service ✓

Teleskoplæsser fra førende producenter

Skal I have en ny teleskoplæsser eller service af den gamle? Hos Jysk Lift Service ApS har vi store kompetencer inden for liftservice. Vi tilbyder også leje af lift. Derudover forhandler vi lifte fra blandt andet Deici, som er en førende producent. Det kan for eksempel være en teleskoplæsser. Vi har kunder i hele landet, men også mere lokalt, såsom i Rødekro, Horsens, Aarhus og Skanderborg.

Salg, service og reparation af teleskoplæsser

Vi har specialiseret os i liftservice, samt salg og leje af lift. Det kan for eksempel være en teleskoplæsser, men vi kan også tilbyde en minilæsser. Vi er forhandler af flere mærker og producenter, såsom Deici med flere.

Deici startede i 1962, hvor de fremstillede betonblandere, og i 1983 lavede de deres første teleskoplift. I år 2000 begyndte de at lave teleskoplæssere, som kunne rotere 360 eller 400 grader.​

Vi har mangeårig erfaring med salg, samt liftservice, såsom eftersyn og fejlfinding. Vi kommer gerne ud med en af vores servicevogne for at udføre service og reparation. Dermed skal I ikke afsætte en hel arbejdsdag, hvis jeres teleskoplæsser eller en anden lift går i stykker eller skal serviceres.

Kontakt os for at få mere information

Du er meget velkommen til at få mere information, hvis I overvejer at købe eller leje en teleskoplæsser. Vi laver også gerne en aftale om service og reparation, hvis I allerede har en lift.

Du kan ringe til os på telefon 74 83 51 21 eller på mobil 20 49 92 91 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail jls@jyskliftservice.dk.​

Ring til os og hør mere

Du kan med fordel kontakte os i dag og høre mere om vores liftservice på:

Tlf.:

74 83 51 21

Mobil:

20 49 92 91

Kontakt os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt